Gereformeerde Kerk Berkel & Rodenrijs en Bergschenhoek

Kerkdiensten

Onze kerkdiensten vinden iedere zondagochtend plaats. Daarnaast is er regelmatig een avonddienst. Hieronder vindt u de aanvangstijden.

Ochtenddienst:  De ochtenddienst begint om 10.00 uur.

Avond- (thema)dienst
Op de eerste zondag van de maanden september tot en met juni is er om 19:00 uur een themadienst. Het –wisselende- thema wordt in het kerkblad en op de website bekend gemaakt.

U wordt van harte uitgenodigd onze diensten mee te vieren. Bent u nieuw en heeft u vragen? Of zou u, voordat u komt, graag contact op willen nemen met iemand van onze kerk? Dan kan dat via

Een kerkdienst online beluisteren of downloaden
Een kerkdienst online beluisteren of downloaden.