Gereformeerde Kerk Berkel & Rodenrijs en Bergschenhoek

Kerkdiensten

Onze kerkdiensten vinden iedere zondagochtend plaats. Daarnaast is er regelmatig een avonddienst. Hieronder vindt u de aanvangstijden.

Ochtenddienst:  De ochtenddienst begint om 10.00 uur.

Avond- (thema)dienst
Op de eerste zondag van de maanden september tot en met juni is er om 19:00 uur een themadienst. Het –wisselende- thema wordt in het kerkblad en op de website bekend gemaakt.

U wordt van harte uitgenodigd onze diensten mee te vieren. Bent u nieuw en heeft u vragen? Of zou u, voordat u komt, graag contact op willen nemen met iemand van onze kerk? Dan kan dat via

Zondag 26 oktober. Zesde zondag van de herfst. Kleur: groen. Afsluiting tentweek.

10:00 uur Thema: Zee-sterren!
Predikant: ds. Antoinette van der Wel
Kindernevendienst: groep 1 en 2: Inge Zonneveld, Saskia Zonneveld
  groep 3, 4, 5: Marcel Kleemans, Gemmeke Knoop
groep 6, 7, 8: Fred Delhaas, Walter Knoop
Kindercrèche: Daphne Oosthoek, Ellen Bos, Florine Joosse, Marije Zeillemaker
Organist: Jan Teeuw
Koster: Gert van Ramshorst

Collecten: PKN - Hervormingsdag
  Onderhoud De Ark

Kledingactie Oude Noorden najaar 2014
Op 27 oktober is er weer een kleding inzameling actie voor het Oude Noorden.

Fotoproject "Oog voor mensen", 14 november
Fotoproject “Oog voor Mensen”, 14 november in het gemeentehuis.

Een kerkdienst online beluisteren of downloaden
Een kerkdienst online beluisteren of downloaden.