Gereformeerde Kerk Berkel & Rodenrijs en Bergschenhoek

Kerkdiensten

Onze kerkdiensten vinden iedere zondagochtend plaats. Daarnaast is er regelmatig een avonddienst. Hieronder vindt u de aanvangstijden.

Ochtenddienst:  De ochtenddienst begint om 10.00 uur.

Avond- (thema)dienst
Op de eerste zondag van de maanden september tot en met juni is er om 19:00 uur een themadienst. Het –wisselende- thema wordt in het kerkblad en op de website bekend gemaakt.

U wordt van harte uitgenodigd onze diensten mee te vieren. Bent u nieuw en heeft u vragen? Of zou u, voordat u komt, graag contact op willen nemen met iemand van onze kerk? Dan kan dat via

Zondag 20 april. Paasmorgen. Kleur: wit

10:00 uur Thema: Een open plek....
Predikant: ds. Antoinette van der Wel, m.m.v. Jeroen Renes, Ko Eradus en Sander Bakker (blazers)
Kindernevendienst: groep 1,2: Femke de Jong - Anne de Jong
  groep 3,4,5: Marcel Kleemans - Petra Hofstra
  groep 6,7,8:  Corien Hoogerbrugge - Klaske Neelis
Kindercrèche: Carlijn de Jong, Florine Joosse, Ineke Ruggenberg, Joleida den Duin
Organist: Alex Landman
Koster: Paul Kooiker

Collecten: PKN – JOP - Pasen
  Onderhoud De Ark

Jongerenreis Taizé 2014

Ga jij ook mee naar Taizé?

Vorming en Toerusting 2013-2014
Lees hier alles over het programma Vorming en Toerusting voor dit seizoen

Een kerkdienst online beluisteren of downloaden
Een kerkdienst online beluisteren of downloaden.